Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ulianovschi s-ar putea întîlni cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov. Află unde

6 feb. 2018,, 16:11   Politică
3451 1

Ministrul de externe, Tudor Ulianovschi ar putea avea o întrevedere cu ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, la Conferința de Securitate de la Munchen, care se va desfășura între 16 și 18 februarie, transmite NewsMaker, cu referire la surse din diplomația Republicii Moldova.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Moldova analizează deocamdată posibilitatea întîlnirii dintre cei doi diplomați, scrie newsmaker.md.

Întîlnirea care ar putea avea loc, se va desfășura în contextul unor relații incerte dintre Republica Moldova și Federația Rusă. În primăvara anului 2017, cinci diplomați moldoveni au fost expulzați din Federația Rusă, ca răspuns la faptul că cinci diplomați ruși au fost declarați persona non-grata în Republica Moldova.

În ultima perioadă, o serie de cetățeni ruși, printre care și jurnaliști, nu au putut intra în Republica Moldova, fiind întorși pe Aeroportul Chișinău, invocîndu-se de fiecare dată motivul că nu ar fi putut prezenta documente care să confirme scopul vizitei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?