Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Tudor Ulianovschi: "Orice politician rațional își face anumite calcule"

31 ian. 17:06   Politică
2253 1

Tudor Ulianovschi, ex-ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene (2018-2019), a menționat în cadrul unei emisiuni televizate despre faptul, dacă va candida la alegerile prezidențiale, care urmează să aibă loc în țara noastră în acest an.

Tudor Ulianovschi a menționat că într-un an electoral, orice politician rațional din Moldova, care își face anumite calcule, poartă discuții în acest sens cu membrii partidului său. Potrivit acestuia, atmosfera actuală liniștită este una doar aparentă, pentru că în viitorul apropiat, vor fi observate mai multe mișcări pe această dimensiune, notează Noi.md.

Întrebat de moderator, dacă va candida la scrutinul prezidențial, Tudor Ulianovschi a răspuns următoarele: "Întrebarea este bună nu doar pentru Tudor Ulianovschi, dar pentru toți acei cetățeni ai Republicii Moldova, inclusiv din diaspora, care doresc să schimbe lucrurile spre bine în Moldova.

Și eu cred că pot contribui în acest proces, dar, deocamdată, vă rog să avem puțină răbdare", a spus Ulianovschi în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

Tudor Ulianovschi a mai fost și ambasador în Confederația Elvețiană și Principatul Liechtenstein, cu reședința la Geneva (2016– 2017), fost însărcinat cu Afaceri în cadrul Ambasadei Republicii Moldova în Statul Qatar (2013 – 2014).


Amintim că Maia Sandu a anunțat anterior că va candida pentru un al doilea mandat la funcția de președinte al Republicii Moldova.

0
1
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?