X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sistemul de vize existent din Moldova ar putea fi simplificat

16 oct. 2018,, 17:17   Politică
2776 0

Partidul Democrat din Moldova s-a întrunit astăzi în cadrul şedinţei săptămînale, pe agenda căreia au fost incluse subiecte legate de problemele curente ale cetăţenilor şi programul politic pentru perioada care urmează.

În special, s-a făcut o evaluare a vizitelor pe care reprezentanţii partidului le efectuează în teritoriu pentru discuţii cu oamenii, să colecteze problemele pe care aceştia le sesizează şi să prezinte soluţii pentru acestea.

Aşa cum s-a decis la ultimul Consiliu Politic Naţional, temele de actualitate care sînt sesizate de cetăţeni vor face parte din programul de guvernare. Din acest motiv, reprezentanţi ai Guvernului, dar şi deputaţii democraţi se vor deplasa şi în continuare, în fiecare săptămînă, pentru a discuta despre problemele la care oamenii aşteaptă rezolvare din partea partidului de guvernămînt.

Un alt subiect care s-a discutat la şedinţa săptămînală, este cel legat de simplifica sistemul de vize existent, pentru a încuraja şi facilita accesul turiştilor în Republica Moldova, dar şi a investitorilor interesaţi de oportunităţile oferite de ţara noastră.

În context, a fost solicitat reprezentanţilor Guvernului şi deputaţilor PDM ca, pînă săptămîna viitoare, să fie prezentat un plan şi viziunea pentru ca sistemul de vize din ţara noastră să fie unul care să aducă vizitatori şi investiţii şi nu unul care să pună piedici acestora.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?