X 
Cazul Șor stiri: 599

Sandu s-a ales cu o distincție

30 aug. 06:55   Politică
4076 1

Președinta Maia Sandu,a participat, pe 29 august, la Forumul Strategic de la Bled, Slovenia. Aceasta a avut mai multe întrevederi cu omologi, miniștri și reprezentanți ai organizațiilor internaționale.

În cadrul evenimentului, președinta Sloveniei și gazda evenimentului, Nataša Pirc Musar, i-a oferit șefei statului Premiul „Bled Strategic Forum Distinguished Partner”, notează Noi.md cu referire la tv8.

Conform organizatorilor, distincția este o recunoaștere a curajului și calităților de lider demonstrate de Maia Sandu în parcursul european al Republicii Moldova.

În marja forumului, șefa statului a avut o serie de discuții și întrevederi, printre care cu președinta Sloveniei, Nataša Pirc Musar, președinta Republicii Elene, Katerina Sakellaropoulou, secretarul general al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa, Helga Maria Schmid, ministra Afacerilor Externe a Canadei, Mélanie Joly, și cu ministra Franței pentru Europa, Laurence Boone.

Potrivit unui comunicat al Președinției, în dialogul cu partenerii externi, președinta Maia Sandu a declarat că Moldova avansează în realizarea mai multor reforme ambițioase, care să accelereze procesul de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană.

5
1
0
0
32

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?