Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sandu, despre calitățile lui Dan Perciun

17 iul. 2023,, 15:14   Politică
4112 0

În cadrul ceremoniei de învestire a celor trei miniștri, Dan Perciun, Adrian Efros și Andrei Spînu, președintele Maia Sandu, a vorbit despre fiecare în parte.

Maia Sandu a enumerat calitățile de manageri ai celor trei, despre Dan Perciun spunînd că acesta este cea mai bună candidatură pentru fotoliul de ministru al Educației, transmite Noi.md.

"Dan Perciun, Ministrul Educației și Cercetării, cunoaște sistemul educațional încă din 2014, atunci cînd imediat după absolvirea universității Cambridge a venit la Ministerul Educației în funcția de șef al departamentului e-Transformare pe perioada în care eu eram ministru al Educației.

Experiența lui în domeniul politicilor publice și în administrarea și îmbunătățirea proceselor instituționale a fost confirmată și în Parlament, acolo unde Dan a condus Comisia Protecția Socială Sănătate și Familie.

Cele mai importante inițiative și cele mai importante reforme care au fost pornite în acest domeniu a fost pornite cu contribuția lui Dan, aici vorbim și despre sitemul de oferire a compensațiilor pe perioada rece a anului, un sistem care a fost elaborat în timp record și care a fost lăudat de partenerii noștri internaționali, creșterea pensiilor, creșterea pensiilor și indemnizațiilor, noua alocare de resurse pentru familii cu copii și multe alte lucruri, lista este lungă", a spus șefa statului.


Ceremonia de învestire a avut loc la Președinție în prezența președintelui țării și a premierului.

2
1
1
0
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?