Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Roșca, despre fața nevăzută a "stăpînilor noștri"

22 mar. 2021,, 15:05   Politică
3028 4

Într-o nouă ediție a emisiunii sale "Confesiunile unui optimist creștin", publicistul Iurie Roșca vobește exercitarea puterii la scară globală de către fundații precum Rockefeller, Soros, Bill Gates.

Iurie Roșca face referire la un citat de cartea lui Eustace Mullins ”The World Order. Our Secret Roullers (Ordinea Mondială. Conducătorii noștri secreți), capitolul VIII, ”Fundațiile”. În opinia lui Roșca, acest capitol merită ascultat cu atenție, înțeles și însușit, pentru că atunci o serie întreagă de confuzii legate de viața publică din țara noastră sau evenimentele care se produc la scară internațională vor deveni mult mai clare pentru fiecare.

Capitolul VIII, ”Fundațiile”

”Ne-am putea întreba, dacă Ordinea Mondială deține controlul, de ce ar mai fi nevoie de un ”Institut pentru Ordinea Mondială” (Instutute for World Order, finanțat de Fundația Rockefeller, -n.n.)? De ce ar mai fi nevoie de niște fundații pe post de gauleiteri ai controlului Ordinii(DEX: GÁULEITER, gauleiteri, s. m. Conducător al unui district din Germania nazistă sau al unui teritoriu ocupat de Germania nazistă. [Pr.: -lai-tăr] – Din germ. Gauleiter. – n.n.). Răspunsul e că Ordinea Mondială conduce anume pentru că își ascunde puterea sa; ea neagă că așa ceva ar exista. Și asta cu toate că puterea ei este evidentă oriunde, în guvern, în educație, în ordinele religioase, în războaie și în revoluții, și în foamete, care sînt planficate și executate cu atîta meticulozitate; Ordinea Mondială, asemeni Mafiei, refuză să-și recunoască propria existență. Subalternii ei vin și se duc, însă Ordinea rămîne constantă. Atunci cînd prea multă lume descoperă Consuliul pentru Relații Externe (the Council on Foreign Relations), puterea trece spre Clubul Bilberberg sau Comisia Trilaterală. Controlul exerciat de către Ordine rămîne constant.

New York Times nota la 29 aprilie 1984 că 1 400 de oficiali (americani – n.n.) au participat la reuniunea anuală a Consiliului Fundațiilor. În SUA existau 21 796 de fundații, care au distribuit în 1983 sume în valoare de 3 miliarde 400 milioane cu titlu de granturi. Aceste granturi le sînt acordate doar celor care implementează programul Ordinii Mondiale, al cărei scop este sclavia mondială”. (op. cit., pag. 193)


Cine are ochi de văzut, vede. Restul doar se uită.

Cronicar

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?