Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Recean, la raport în Parlament: „Guvernul a lucrat pe patru direcții”

14 mar. 11:25   Politică
2629 0

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean este în Parlament, unde prezintă raportul de activitate al Guvernului.

”E pace în Moldova. Peste această clădire nu cad bombe, nu cad drone. Se întâmplă că de doi ani de zile, vecinii ucraineni țin piept războiului și agresiunii Rusiei. Pacea este esențială, determinantă pentru a construi R. Moldova. În 2023, Guvernul a lucrat pe patru direcții. Primul este dezvoltarea economică și creșterea bunăstării, al doilea - pacea și securitatea, trei - anticorupția și reforma justiției și patru - integrarea în Uniunea Europeană”, a declarat Recean în debutul prezentării raportului său.

Totodată acesta a spus că de dragul construirii unei Moldove Europene trebuie să muncească toți în această țară.

”Pentru Moldova Europeană trebuie să ne unim cu toții forțele, pentru Moldova Europeană trebuie să continuăm reformele care aduc beneficii cetățenilor, aduc beneficii Țării (...) Pînă acum am spus ce a realizat Guvernul RM cu suportul colegilor din parlament, dar am menționat că vorbesc în continuu cu cetățenii noștri din sate și orase și știu că sînt multe. Vă rog să știți că Guvernul este conștient de aceste probleme ale cetățenilor și avem un plan bine gîndit pentru a le rezolva. Guvernul construiește și va continua să construiască o Moldova europeană în care toți locuitorii au un mod frumos de viață. Vom reuși să construim o Moldova europeană de la nord la sud doar dacă vom pune umăr la umăr pentru dezvoltare”, a mai spus Recean

Reamintim că potrivit Legii cu privire la Guvern, Executivul este obligat să prezinte Parlamentului raportul anual de activitate până în luna aprilie.


2
1
0
0
31

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?