X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Primele declarații ale lui Năstase după ce a fost prezentat colectivului

17 iun. 2019,, 10:30   Politică
4882 0

Potrivit noului ministru de Interne, instituția se va transforma într-o instituție deschisă către cetățeni, iar politizarea MAI a încetat începînd cu ziua de astăzi.

Andrei Năstase a fost prezentat în această dimineață angajaților Ministerului Afacerilor Interne, în calitate de ministru.

„Politizarea activității MAI încetează din acest moment, iar garanția voi fi chiar eu și fiecare dintre colegii mei polițiști. Maniera în care MAI a fost folosit în interesul unei singure persoane și a unui grup de interese este inadmisibilă și neconstituțonală. Activitatea MAI va răspune în detalii legilor specifice care ne formulează responsabilitățile”, a declarat Andrei Năstase.

„Subliniez faptul că personal, dar și colegii, nu vom permite să fim manipulați sau folosiți. Vom respecta cu strictețe legile și nu vom fi parte a unui scenariu ocult. Vom fi fermi, onești, asumați. Din acest moment în Moldova nu trebuie sub nico formă să fie permise scenarii ca cele din 7 aprilie 2009 și 8-14 iunie 2019. Trupele noastre intră într-o perioadă de refacere, într-o perioadă în care vom reforma acest sistem. Vom acorda atenție transparenței, meritocrației, integrității și profesionalismului”, a spus Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?