Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Prim-ministrul Rusiei: "Sperăm că Moldova va continua lucrul activ în CSI"

12 noi. 2021,, 16:30   Politică
3585 4

Rusia speră că Moldova va continua să lucreze activ în CSI și să contribuie constructiv la eforturile comune de continuare a cooperării comerciale și economice.

Despre acest lucru a declarat prim-ministrul Federației Ruse, Mihail Mișustin, în discursul său la reuniunea Consiliului șefilor de guvern ai statelor membre ale CSI.

El a menționat că la acest consiliu participă pentru prima dată prim-ministrul Republicii Moldova - Natalia Gavrilița.

"Sperăm că Moldova va continua lucrul activ în cadrul CSI și să aducă o contribuție constructivă eforturilor noastre comune de consolidare a cooperării comerciale și economice în formatul CSI", a subliniat premierul rus.

El a reamintit că în acest an CSI împlinește vîrsta de 30 de ani și într-o perioadă atît de scurtă de timp în perspectivă istorică, a devenit o platformă eficientă de interacțiune, și-a confirmat în mod repetat actualitatea pe scena internațională. "Despre acest lucru au vorbit și liderii noștri la ședința Consiliului șefilor de state CSI de luna trecută. Președinții au subliniat necesitatea consolidării în continuare a cooperării în domeniul comercial-economic", a spus Mihail Mișustin.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?