Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1432
Preşedintele stiri: 4021

Politolog despre declarațiile lui Ceaus: Sunt o lovitură în imaginea guvernării PAS

9 feb. 2022,, 18:45   Politică
2703 5

Într-un comentariu pentru postul TV, politologul Corneliu Ciurea a declarat că ultimile declarații ale judecătorului ucrainean Nicolai Ceaus sunt o „palmă” dată guvernării de la Chișinău, informează Noi.md cu referire la a-tv.md.

„Confirmarea care a venit de la judecătorul Ceaus este extrem de neplăcută pentru guvernare, care este implicată în răpirea lui Ceaus. Acest caz vorbește despre faptul că structurile statului, Președinția RM, au acționat cu rea voință anul trecut și că avem niște structuri care acționează ineficient și deseori în detrimentul intereselor statului. Președinția nu va vocifera nimic, va prefera să se ascundă între zidurile sale pentru că acesta este un subiect destul de incomod pentru Maia Sandu și Instituția Prezidențială care a negat mereu implicarea în acest caz. Este clar că a avut loc o înțelegere între Președinție și SIS-ul ucrainean” susține Ciurea.

Ciurea acuză actuala guvernare de duble standarte.

„Este foarte asemănător cu cazul profesorilor turci. Vedem aici aplicarea dublelor standarte. În primul caz, Stoianoglo este vizat și are de pătimit iar în cazul judecătorului Ceaus toți tac chitic și se ascund după degete”, mai opinează politologul.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?