X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Pascaru: Sandu nu a reușit să facă nimic

24 sep. 2020,, 14:30   Politică
3227 4

Nicolae Pascaru, deputat în Parlamentul Moldovei din partea Partidului Socialiștilor, crede că alegerile președintelui țării din 1 noiembrie vor fi cîștigate de actualul șef al statului, Igor Dodon, care a condus anterior PSRM.

Nicolae Pascaru a relatat acest lucru în cadrul unui interviu oferit portalului de știri independent eNews.

„Această luptă politică, conform tuturor previziunilor, conform tuturor sentimentelor pe care le au oamenii, va fi cîștigată de Igor Nicolaevici Dodon. Și această victorie, care este prognozată de mulți analiști politici, relevă din întreaga perioadă a activității sale în calitate de președinte al țării ”, susține deputatul.

„Criza încă nu s-a încheiat – cea pandemică, financiară, socială. Dar oamenii văd sprijin în Partidul Socialiștilor și în Igor Nicolaevici Dodon”, a specificat Nicolae Pascaru.

„Maia Sandu a fost la putere cîteva luni, timp în care nu a reușit să facă nimic, nu a existat un mesaj specific pentru oameni și nici o promisiune preelectorală nu a fost îndeplinită”, a spus parlamentarul.


„Igor Nicolaevici are un discurs foarte bun, un background foarte bun al muncii depuse. S-au schimbat multe în țară. Vedem o societate democratică reală, vedem libertatea de exprimare, vedem viitorul cu Președintele Igor Nicolaevici Dodon și sînt sigur că el va cîștiga”, a rezumat Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?