X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Pascaru: Bursierii lui Soros în Parlament distrug economia Moldovei

17 feb. 2020,, 10:45   Politică
9843 19

Bursierii lui Soros în Parlament distrug economia Moldovei. Anume ei, sub conducerea delicată a curatorilor străini, creează acest haos în țară: distrug economia, au distrus deja agricultura. Și au fost gata să conducă și în continuare, dar nu li s-a permis.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii "Glavnoe" cu Nina Dimoglo la TVC-21 de către liderul Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru, transmite enews.md

El a fost rugat să comenteze opinia existentă precum că forța de dreapta ar putea unită forțat de cineva.

"Cred că aceste afirmații sînt adevărate, din păcate. Politica sub conducerea din exterior este cea mai mare tragedie a țării noastre. Asta a fost și mai înainte. Partenerii externi într-o țară normală se comportă, probabil, diferit, mai diplomatic. Elementar, Năstase nu a mers la alegerile prezidențiale, deoarece partenerii au insistat ca Maia Sandu să meargă. Vedem că foarte mulți bursieri ai lui Soros și ai diverselor organizații internaționale sînt special adunați în structuri care fac tot posibilul ca să ia împrumuturi mari, să distrugă economia, să distrugă agricultura și infrastructura. Am auzit despre programul ”Pămînt” cînd au venit americanii și au început să distrugă, să împartă pămîntul. Au trecut 20 de ani, pînă cînd țăranii noștri nu și-au dat seama că trebuie să ne unim și să creăm moșii mari", a subliniat Nicolae Pascaru.

El este convins că anume bursierii care au studiat din contul granturilor străine, în Parlament creează tot acest haos.


"Ei promit foarte multe și apoi fac lobby pentru companiile internaționale. Există multe astfel de exemple", a spus liderul mișcării naționale "Voievod".

El a mai spus că Maia Sandu, fiind la putere, a reușit să ia credite de la FMI, a majorat prețul la energia electrică cu 20% și nu este clar ce s-ar fi întîmplat cu această țară.

"Există o mare probabilitate ca ei să se întoarcă la putere și să distrugă ceea ce nu au reușit", a menționat Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?