Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1454

Bogdan Țîrdea: "Moldova se transformă într-o colonie"

11 iul. 05:30   Politică
3361 1

Republica Moldova se transformă într-o colonie pentru că este condusă de cetățeni români care au depus jurămînt altei țări și mulți dintre care au conturi, case și familii acolo.

Această opinie a fost exprimată de Bogdan Țîrdea, deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, relatează Noi.md

El a menționat că în Republica Moldova, președintele țării, Maia Sandu, președintele Parlamentului, Igor Grosu, prim-ministrul Dorin Recean, precum și directorul Serviciului de Informații și Securitate au cetățenie română, dar prin lege ar trebui să aibă o singură cetățenie.

"Și el este cetățean al României, ca și procurorul general, ca și trei sferturi din guvern, ca și mai mult de jumătate din parlament și așa mai departe. Ei bine, acesta este tabloul clasic al unei țări care se transformă rapid într-o colonie și care, în consecință, este condusă de cetățeni ai altei țări, care au depus jurămînt în fața altei țări, care au făcut studii acolo, au acolo case, bani, conturi, familiile locuiesc adesea acolo", a subliniat Bogdan Țîrdea.



67
0
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?