X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

Partidele de dreapta din Moldova tac la comanda SUA. Declarație

20 mai. 12:00   Politică
2159

Partidele de dreapta din Moldova ignoră Constituția, refuzînd locuitorilor Chișinăului dreptul de a decide singuri soarta Stadionului Republican în cadrul unui referendum.

Despre acest lucru a declarat în cadrul unei ședințe a Consiliului Municipal vicepreședintele fracțiunii PSRM, Dinarii Cojocaru, scrie aif.md .

"Ambasada SUA a spus în mod clar celor de dreapta: stați și de lătrați", a spus el după ce reprezentanții acestor formațiuni au părăsit ședința la care urma să fie discutată această problemă, ceea ce a dus la lipsă de cvorumul, relatează aif.md

"Ei vor să decidă în locul vostru ce se va întîmpla în centrul capitalei. Iar acolo va fi o închisoare cu gard înalt, cu sîrmă ghimpată, camere video și interdicție de intrare", a spus Dinarii Cojocaru.

Socialistul a îndemnat toți cetățenii care nu sînt indiferenți și care doresc să decidă singuri soarta stadionului să vină marți, 24 mai, la ora 10.00, la Pretura sectorului Centru și prin numărul lor mare să convingă reprezentanții partidelor de dreapta de necesitatea desfășurării unui referendum.


"Ei trebuie să înțeleagă că puterea aparține poporului", a rezumat el.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав