Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Partidele de dreapta din Moldova tac la comanda SUA. Declarație

20 mai. 2022,, 12:00   Politică
3250 0

Partidele de dreapta din Moldova ignoră Constituția, refuzînd locuitorilor Chișinăului dreptul de a decide singuri soarta Stadionului Republican în cadrul unui referendum.

Despre acest lucru a declarat în cadrul unei ședințe a Consiliului Municipal vicepreședintele fracțiunii PSRM, Dinarii Cojocaru, scrie aif.md .

"Ambasada SUA a spus în mod clar celor de dreapta: stați și de lătrați", a spus el după ce reprezentanții acestor formațiuni au părăsit ședința la care urma să fie discutată această problemă, ceea ce a dus la lipsă de cvorumul, relatează aif.md

"Ei vor să decidă în locul vostru ce se va întîmpla în centrul capitalei. Iar acolo va fi o închisoare cu gard înalt, cu sîrmă ghimpată, camere video și interdicție de intrare", a spus Dinarii Cojocaru.

Socialistul a îndemnat toți cetățenii care nu sînt indiferenți și care doresc să decidă singuri soarta stadionului să vină marți, 24 mai, la ora 10.00, la Pretura sectorului Centru și prin numărul lor mare să convingă reprezentanții partidelor de dreapta de necesitatea desfășurării unui referendum.


"Ei trebuie să înțeleagă că puterea aparține poporului", a rezumat el.

10
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?