X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Oficiali OSCE, în vizită în R.Moldova

29 apr. 2022,, 10:30   Politică
2200 0

Reprezentantul Special al președintelui în exercițiu al OSCE din partea Poloniei pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, împreună cu trimisul special al președintelui în exercițiu, ambasadorul Artur Dmochowski, efectuează o vizită în țara noastră, în perioada 28-30 aprilie pentru a examina starea actuală a lucrurilor în urma evenimentelor recente din Zona de Securitate și Transnistria.

La Chișinău, ambasadorii Mayr-Harting și Dmochowski urmează să se întîlnească împreună cu șeful Misiunii OSCE în Moldova Claus Neukirch, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu, viceprim-ministrul pentru Reintegrare Oleg Serebrian și consilierul pentru securitate națională, Dorin Recean, transmite publika.md.

De asemenea, reprezentanții OSCE intenționează să se întîlnească cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2”.

La Tiraspol aceștia planifică să se întîlnească cu liderul transnistrean Vadim Krasnoselski și reprezentantul politic din partea Transnistriei Vitali Ignatiev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?