COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 752 631 INFECTAȚI 281 700(+484)   TRATAȚI 267 372     DECESE 6595(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

Oficial! Natalia Gavrilița, candidatul înaintat de PAS pentru funcția de prim-ministru

30 iul. 08:58   Politică
1933 4

Natalai Gavrilița este oficial candidatul propus de Partidul Acțiune și Solidaritate pentru funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

Anunțul a fost făcut de deputatul PAS, Mihai Popșoi după consultările cu președintele țării, Maia Sandu.

”Astăzi, așa cum prevede Constituția am venit să comunicăm pe cine nominalizează PAS în calitate de candidat la funcția de prim-ministru. Unanim am nominalizat-o pe Natalia Gavrilița. Sîntem convinți că ea va întruni mai mult decît numărul necesar de voturi”, a declarat Popșoi.

Totodată acesta este convins că Gavrilița are experiența guvernamentală necesară pentru a fi un bun prim-ministrul.

”În condițiile actuale, grație experienței pe care o are și sprijinului total a partidului va, reuși nu doar să ameliorate situația dar și să contribuie la implementarea programului”, a mai adăugat Popșoi.


Potrivit deputatului, din noul Guvern vor face parte și persoane din afara PAS.

”E firesc să se regăsească și persoane din fostele garnituri guvernamentale, persoane profesioniste și integre. Vor fi și oameni din afara PAS. Atîta timp cît avem oameni buni, vom încerca să aducem cît mai mulți oameni buni pentru a avea o guvernare cît mai corectă”, a concluzionat deputatul.

Reamintim că în aceste momente la Președinției au loc consultări cu fracțiunile parlamentare. Deputații Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au anunțat anterior că nu vor participa la consultări.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽