COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O deputată PDM a acces pe lista partidului în două consilii

O deputată PDM a acces pe lista partidului în două consilii

Deputata Partidului Democrat, Elena Bacalu, a acces pe lista formațiunii în Consiliul Raional Cahul, dar și în Consiliul Municipal Cahul după alegerile locale din 20 octombrie.

Democrata nu a decis, deocamdată, dacă va rămîne să activeze în Parlament sau va alege mandatul de ales local.

Elena Bacalu a fost prima pe lista înaintată de Partidul Democrat pentru Consiliul Raional Cahul, iar în lista propusă pentru Consiliul Municipal Cahul a fost cu numărul doi. În urma votului din 20 octombrie, Partidul Democrat a acumulat 699 de voturi pentru Consiliul Municipal Cahul și urmează să obțină două mandate de consilier. Iar în urma repartizării voturilor pentru Consiliul Raional Cahul, democrații ar trebui să aibă opt mandate.


Contactată de TV8.md, Elena Bacalu a declarat că nu a luat, deocamdată, o decizie și mai are timp să aleagă între funcția de deputată și cea de ales local.

„Încă nu am decis. Încă nu au fost validate nici mandatele de consilier. sînt mai mulți factori care mă vor determina să iau o decizie. Depinde și de echipa pe care o vom forma la nivel local”, a comentat Bacalu.

Precizăm că alți doi deputați democrați aspiră la fotoliile de primar. Alexandru Botnari a acces în turul doi de scrutin pentru șefia Primăriei Hîncești, iar Grigore Repeșciuc vrea să revină în funcția de primar al orașului Căușeni.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load