Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Noi numiri la Guvern

18 iul. 2018,, 15:26   Politică
4159 0

Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi numirea Rodicăi Verbeniuc în funcția de director al Agenției de Investiții, notează Noi.md.

Verbeniuc a deținut anterior funcția de șefă a secţiei comunicări corporative în cadrul Companiei de telefonie mobilă „Moldcell”. Numirea ei a fost salutată de premierul Pavel Filip.

„Agenția de Investiții a fost creată în urma reformei Guvernului și urmează să fie una din cele mai importante agenții, responsabile de atragerea investițiilor, de promovarea imaginii R. Moldova. Aici intră și dimensiunea turismului, care reprezintă un potențial enorm, dar nu este valorificat. Am toată încrederea că vom avea parte de o administrare corectă și eficientă”, a menționat Filip.

Menționăm că Agenția de Investiții este o instituție nou creată prin fuziunea Organizaţiei de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova și a Agenţiei Turismului. Efectivul-limită al autorității este stabilit în număr de 30 de unităţi.

În contextul desființării Agenției Turismului, cabientul de miniștri a aprobat astăzi și demisia lui Stanislav Rusu din funcția director al acestei instituții.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?