Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Năstase și Sandu aduc reproșuri la adresa lui Chirtoacă

21 dec. 2018,, 16:39   Politică
4590 3

Partidul Liberal (PL), care a decis să nu participe aparte la alegerile parlamentare, dar să sprijine Blocul electoral „ACUM”, nu a înaintat, deocamdată, lista candidaților săi comisiei pentru meritocrație instituită de PAS și PPDA.

Acest lucru îi pune pe gînduri pe Maia Sandu și Andrei Năstase.

Potrivit celor doi lideri ai Blocului „ACUM”, Dorin Chirtoacă ar trebui să se miște mai repede, pentru că a rămas foarte puțin timp pînă la definitivarea candidaților care se vor regăsi pe lista comună și în circumscripțiile uninominale.

„E cam tîrziu. Noi tot nu prea înțelegem ce se întîmplă acolo, pentru că se apropie termenul de a înscrie candidații”, a declarat lidera PAS, Maia Sandu, la PRO TV.

De aceeași părere este și Năstase, care tinde să-i de dreptate fostului vicepreședinte al PL, Valeriu Munteanu, după ce ultimul avertizase că vor fi probleme cu liberalii: „Tărăgănarea din partea PL e adevărată. Să nu credeți că ceea ce a spus Valeriu Munteanu nu e adevărat. E o tărăgănare flagrantă din partea PL-ului. Asta ne pune pe gînduri, dar nu ne oprește din procese. Nu ne supărăm, așteptăm".


De menționat că Dorin Chirtoacă a declarat zilele trecute că ia în calcul și faptul că niciun liberal nu va fi acceptat pe lista comună a Blocului „ACUM" sau pentru circumscripțiile uninominale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?