X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Michalko: Alegerile din R. Moldova trebuie să fie libere şi corecte

27 oct. 2020,, 11:25   Politică
4183 4

"Alegerile trebuie să fie libere şi corecte". Declaraţia îi aparţine Excelenţei Sale, Peter Michalko, ambasadorului Uniunii Europene în Republica Moldova.

Oficialul spune că scrutinul prezidenţial, care va avea loc în această duminică în Republica Moldova, trebuie să fie transparent iar practicile negative, folosite de candidaţii electorali în trecut, trebuie sa dispară. Pentru că alegerile vor avea loc pe timp de pandemie, Peter Michalko a îndemnat oamenii să respecte normele de siguranţă recomandate de Comisia Naţională de Sănătate Publică - să poarte mască şi să păstreze distanţa socială, transmite tvrmoldova.md.

Excelenţa Sa PETER MICHALKO, ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova: "Riscuri care s-au vazut in trecut si care nu trebuie repetate, inclusiv folosirea resurselor administrative sau cumpărarea voturilor. Pentru cetateni este important sa mearga la vot, pentru ca este momentul cand ei isi exprima vointa ca sînt stapani in tara, ei dupa asta cer de la politicieni sa fie transparenti sa fie buni si slujitori cetatenilor."

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?