Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu salută rezoluțiile adoptate de Parlamentul Italiei în sprijinul integrării europene

7 sep. 2023,, 17:07   Politică
2705 0

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, salută decizia Comisiei Afaceri Externe și Comunitare a Camerei Deputaților a Parlamentului Italiei de a adopta două rezoluții privind susținerea parcursului european al R. Moldova.

Într-o postare pe pagina sa de Twitter, Maia Sandu a scris că cetățenii R. Moldova apreciază sprijinul Italiei în calea europeană a țării noastre, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

„Salut cele două rezoluții adoptate de Parlamentul Italian în sprijinul aderării R. Moldova la Uniunea Europeană. Apreciem sprijinul Italiei pentru călătoria noastră în Uniunea Europeană și angajamentul pentru relații bilaterale consolidate. Grazie, Italia”, a scris președintele pe Twitter.

Comisia Afaceri Externe și Comunitare a Camerei Deputaților a Parlamentului Italiei a adoptat două rezoluții privind susținerea parcursului european al R. Moldova.

Conform unui sondaj recent publicat de Institutul de Politici Publice, numărul celor care susțin vectorul de integrare europeană a Republicii Moldova este în ușoară scădere, comparativ cu luna iunie a anului 2021. Pentru aderarea la Uniunea Europeană în prezent sînt 47% din respondenți, față de 56% - în anul 2021.

4
1
1
0
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?