X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu, în vizită în România

13 ian. 09:15   Politică
3506 1

În acest sfîrșit de săptămînă, șefa statului Maia Sandu se află la Timișoara, despre care spune că e un oraș european atît prin diversitatea și bogăția sa culturală, cît și prin rolul său istoric în lupta românilor pentru libertate și democrație.

„A fost o bucurie să ajung aici după un an în care Timișoara a avut titlul de capitală culturală, cu acest prilej, îi mulțumesc Primarului Dominic Fritz pentru invitație. Am fost profund impresionată de expoziția dedicată lui Constantin Brîncuși de la Muzeul Național de Artă, unde am fost însoțită de președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica”, a menționat Președinta.

De asemenea, Președinta Maia Sandu a vorbit despre avantajele de a fi stat membru al UE: „Timișoara, care a beneficiat de pe urma aderării României la Uniunea Europeană, este un bun exemplu a ceea ce reprezintă Europa: libertate și bunăstare, locuri de muncă decente, infrastructură modernă și o viață culturală bogată. Ce vedem la Timișoara, ce vedem în orașele europene, vrem și pentru Republica Moldova”.

5
2
0
0
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?