Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

În Transnistria nu se confirmă o creștere a numărului de militari ruși

4 apr. 13:32   Politică
2114

În regiunea transnistriană nu se atestă o mărire a pacificatorilor ruși. Declarația aparține șefului statului, Maia Sandu și a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă.

„Pacificatorii intră în regiunea transnistreană prin punctele controlate de organele constituționale din RM. Ceea ce vedem în presă sînt discuții despre o anumită înviorare. Aici am văzut reacțiile MAI, Ministerului de Apărare. La moment creșterea numărul de militari nu se confrimă. Nu vedem lucrul care ar indica o schimbare majoră acolo”, a declarat Sandu.

În aceeași conferință de presă, președintele țării a menționat că, în pofida statului de țară neutră, R. Moldova rămîne a fi o țară vulnerabilă din perspectiva neutralității.

„Nu putem spune cu certitudine dacă această neutralitate va fi sau nu respectată. Bineînțeles că nu avem garanții internaționale în acest sens”, a punctat Maia Sandu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав