Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În cadrul PAS a fost constituită o nouă organizație

26 feb. 2018,, 13:20   Politică
2378 0

O nouă structură care va promova interesele cetățenilor vîrstnici a fost creată în cadrul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), informează Noi.md.

Este vorba de Organizația de Seniori a PAS, al cărei congres de constituire a avut loc ieri, 25 februarie. La eveniment au participat 106 delegați, care au votat pentru constituirea noii structuri și și-au ales conducerea.

Liderii Organizației PAS Seniori au fost aleși pentru un mandat de un an, perioadă în care își propun să dezvolte și să consolideze structura organizației, să promoveze valorile partidului, să sprijine interesele cetățenilor vîrstnici, să se angajeze activ în acțiunile desfășurate de PAS, se arată într-o declarație a formațiuni.

Cu o majoritate de 55 de voturi, Galina Dragan a fost aleasă în funcția de președinte al Organizației de Seniori a PAS. Biroul Permanent Național al Organizației va fi reprezentat de: Nina Gladun, Ion Ciutac, Anatol Perju, Ștefan Tiron, Mihai Radu, Ion Bîndiu, Nicolae Plămădeală, Constantin Dadu, Gheorghe Gaibu.

„Apreciem, cu multă considerație, experiența de viață, cunoștințele temeinice, spiritul civic, înțelepciunea și devotamentul pentru valori de care dau dovadă colegii din PAS Seniori. Ne exprimăm toată încrederea în potențialul major de activism și energie de care dau dovadă. Sîntem siguri că spiritul de inițiativă și capacitatea combativă pe care o probează vor rezulta într-o mai bună mobilizare și consolidare a întregii comunități pentru sprijinirea și promovarea idealurilor unei societăți prospere și demne”, se mai precizează în declarația PAS.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?