COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Igor Grosu a avut o întrevedere cu Președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

21 oct. 12:45   Politică
1415 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Rik Daems, transmite Noi.md.

Discuțiile au vizat relațiile de parteneriat dintre Republica Moldova și APCE, precum și evoluțiile din țara noastră.

Igor Grosu a mulțumit pentru expertiza oferită de către Consiliul Europei în eforturile Republicii Moldova de a avansa pe reforma justiției și combaterea corupției.

În context, s-a vorbit despre angajamentul noii guvernări de la Chișinău de a curăța instituțiile statului de corupți și de a relansa economia țării.

”Agenda parlamentară este axată pe reforme orientate în beneficiul fiecărui cetățean și noi vom valorifica deplin deschiderea și suportul Uniunii Europene”, a accentuat Președintele Parlamentului.


Întîlnirea a avut loc în marja Conferinței europene a Președinților de Parlament din statele membre ale Consiliului Europei.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X