X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Igor Dodon rămîne în arest la domiciliu

29 iun. 2022,, 16:37   Politică
2316 0

Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi recursul înaintat de ex-președintele Igor Dodon împotriva deciziei Judecătoriei Ciocana privind prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arest la domiciliu, transmite Noi.md.

Curtea de Apel a dispus astfel menținerea deciziei primei instanțe de prelungire a arestului la domiciliu, pe un termen de 30 zile.

Tot astăzi, magistrații Curții de Apel Chișinău au examinat recursul înaintat de procurorii anticorupție, prin care au contestat decizia primei instanțe de plasare în arest preventiv, pe un termen de 20 zile a complicelui ex-președintelui, cumnatul lui Igor Dodon. Procurorii au insistat asupra unui termen de 30 zile de arest preventiv.

În rezultatul examinării, magistrații Curții de Apel Chișinău au menținut decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana de prelungire a arestului preventiv aplicat pe un termen de 20 zile, în privința lui Petru Merineanu, care are calitatea de complice în săvîrșirea infracțiunii de îmbogățire ilicită imputată fostului șef de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?