Arşiţa stiri: 159
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Dodon a explicat de ce nu candidează la alegerile prezidențiale

9 iul. 07:45   Politică
3691 0

Liderul socialiștilor Igor Dodon a explicat de ce nu candidează la alegerile prezidențiale, chiar dacă sondajele îl cotează cu cele mai mari șanse de a o depăși pe actuala șefă de stat, Maia Sandu.

„Eu șef de stat am fost. 80% dintre cetățeni cu care eu am discutat au spus un singur lucru - uniți-vă, opoziția, și noi trebuia să răspundem acestor așteptări”, a declarat fostul președinte de țară la Puterea a Patra de la N4. PSRM a anunțat astăzi că îl va susține în alegerile prezidențiale pe candidatul apolitic Alexandr Stoianoglo, fostul Procuror General.

„Eu știu că mulți, inclusiv guvernarea, credeau ca Igor Dodon va candida. Multe atacuri au fost, că Dodon s-a înțeles cu Maia Sandu, că va candida, eu priveam la toate acestea cu zîmbet pentru că eu știam unde vreau să ajung.

Eu știu că mulți au strategiile pregătite anti-Dodon, au filmat „rolicile” (n.n. Spoturi electorale). Acum unii nu se vor duce la mare, că trebuie să filmeze alte spoturi pentru campanie.

Eu din start mi-am pus acest obiectiv - Interesul Național să fie pus în față.


Da, eu sînt ambițios, dar noi trebuie să dăm dovadă de maturitate politică.

Mulți și astăzi mă atacă, dar eu nu le voi răspunde pentru că ei sînt potențiali parteneri”, a declarat Igor Dodon.

Reamintim că ieri, fostul șef de stat, Igor Dodon, a anunțat că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu va înainta un candidat al formațiunii la prezidențiale, „ci va susține un candidat apartinic, un candidat unic, de compromis național, în jurul căruia să fie posibilă consolidarea mai multor forțe de opoziție”. Este vorba despre Alexandr Stoianoglo.

27
2
1
2
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав