X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 139
Transnistria stiri: 1455

Igor Dodon: „Pentru aceasta oamenii sînt judecați și închiși”

30 mai. 14:45   Politică
4890 0

Dacă autoritățile Moldovei vor decide să adere la Uniunea Europeană fără Transnistria, aceasta va fi o adevărată trădare de Patrie.

O astfel de opinie a exprimat președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, transmite Noi.md.
„Pentru aceasta oamenii sînt judecați și închiși”, a spus el.

Igor Dodon a subliniat, interesul național al Republicii Moldova este o țară neutră și unită, împreună cu Transnistria și Găgăuzia.

”Dacă acest lucru este în contradicție cu viziunea voastră asupra integrării europene, atunci nu avem nevoie de o astfel de integrare europeană”, a declarat președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova.

De menționt că, anterior, șeful delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Janis Mazeix, a declarat că UE preferă ca Republica Moldova să adere la Uniunea Europeană în calitate de stat reintegrat.


Dar, în același timp, a spus el, nu este exclus ca inițial să poată adera la UE doar teritoriul controlat de autoritățile constituționale ale Republicii Moldova.

55
2
2
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав