Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Igor Dodon: Moldova are un viitor atîta timp cît păstrăm valorile tradiționale

15 iun. 14:20   Politică
5563 1

Mii de oameni au participat la Procesiunea și Marșul Familiei, care a avut loc astăzi la Chișinău în sprijinul valorilor tradiționale.

Deputați, consilieri municipali, reprezentanți ai Partidului Socialist și Gărzii Tinere din regiunile țării, reprezentanți ai clerului ortodox, locuitori ai capitalei și ai altor așezări ale Moldovei, împreună cu familii și copii, s-au adunat în fața Circului din Chișinău, de unde s-au plimbat de-a lungul bulevardului. Grigore Vieru la Catedrala din centrul capitalei, transmite Noi.md.

Manifestanții purtau în mâini icoane, bannere și baloane albe - simbol al păcii, purității și unității familiei. La miting au participat și familii numeroase, în care până la zece sau mai mulți copii cresc și sunt crescuți în armonie și dragoste.

Capii acestor familii au remarcat că a fost o mare bucurie pentru ei să participe la marșul în sprijinul familiei, au chemat întreaga societate să urmeze valorile tradiționale.


"În familie copiii învață pacea, răbdarea și iubirea, în familie le sunt insuflate valorile umane de bază. Moldova are un viitor atâta timp cât păstrăm valorile tradiționale și susține familia tradițională Așa a fost, este și așa va fi!” - spune mesajul Partidului Socialist.

Reamintim că redacția moldovenii.md vă propune să luați cunoștință de unul din compartimentele "Crezului" - "Familia".

77
0
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?