Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Gavrilița: “Vom trece cu încredere peste perioada de criză”

11 iul. 2022,, 15:26   Politică
2937 0

Prim-ministrul Natalia Gavrilița recunoaște că R.Moldova trece astăzi prin vremuri dificile, dar dă asigurări că guvernarea rămîne dedicată cauzei sale.

Declarația a fost făcută în cadrul briefingului dedicat marcării unui de an de la victoria deținută în alegerile parlamentare anticipate.

"Dragi moldoveni, ați votat vremuri bune și oameni buni și chiar dacă ne confruntăm cu vremuri grele dar vă spun că vom trece cu încredere peste perioada de criză. Rămînem dedicați cauzei noastre - o Moldovă mai bună. Avem soluții pentru multe din crizele cu care ne confruntăm, iar pentru o parte din crize vom face tot posibilul ca să le atenuăm. Acțiunile noastre sînt descrise prin trei cuvinte: onestitate, ordine, omenie", a menționat Gavrilița.

Ea a mai menționat că în ciuda crizelor, destinația R.Moldova rămîne Uniunea Europeană.

"Susținerea pentru RM va crește semnificativ inclusiv prin proiecte de dezvoltare în fiecare comunitate", a decalrat premierul.


Șefa executivului le-a cerut cetățenilor să aibă răbdare, întrucît perioada de criză va trece, iar lucrurile vor reveni la normalitate. "În citeva luni veți vedea trecerea de la guvern de criză la guvern de dezvoltare".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?