Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Fostul vicepremier a arătat ambasadorilor europeni standardele lor duble

2 oct. 2020,, 14:00   Politică
3914 2

Expertul independent, fostul vicepremier, ex-ministru al Economiei Moldovei, Alexandru Muravschi a indicat ambasadorilor mai multor țări europene un șir de standarde duble aplicate de ei la alegerile prezidențiale din țara noastră.

Pe pagina sa de pe rețelele de socializare, el a menționat că nu demult respectații ambasadori ai mai multor țări europene din Republica Moldova, în declarația lor, au vorbit despre necesitatea unor alegeri corecte. Și, cel mai important, au subliniat necesitatea informării corecte a populației și creării unor condiții egale pentru candidați pentru a-și exprima pozițiile în mass-media.

Acum să vedem.
1. Declarația unuia dintre cei mai importanți politicieni europeni, în trecutul recent un înalt funcționar european, în susținerea unui candidat.
2. Apoi, un reportaj pe Euronews, care poartă un caracter agitațional deschis în favoarea unuia dintre candiți.
3. Acum un articol sincer defăimător într-un ziar bine cunoscut din Occident, orientat împotriva unuia dintre candidați.
Înțeleg că anume acest lucru trebuie privit ca un exemplu de informare obiectivă a alegătorilor?", s-a întrebat ironic Alexandru Muravschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?