X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Mai multe persoane au fost reținute de carabinieri

14 mai. 21:00   Societate
2522 0

Pe parcursul ultimelor 72 de ore, carabinierii au identificat șase persoane care aveau la ei substanțe interzise. Indivizii, cu vîrste cuprinse între 26 și 45 de ani, au fost duși la poliție.

Primul incident a avut loc pe bulevardul Decebal. Doi tineri au încercat să se eschiveze de carabinieri și au aruncat o geantă din piele. În interiorul ei au fost găsite șapte pachețele învelite în bandă adezivă, conținînd o substanță albă cristalizată, similară drogurilor, transmite Noi.md

Un alt caz a avut loc pe strada Calea Orheiului. Carabinierii au găsit la doi bărbați, de 36 și, respectiv, 43 de ani, cîte un pachet de tip zip-lock care conținea o substanță cristalizată, asemănătoare drogurilor. Totodată, s-a constatat că unul dintre indivizi e căutat de Inspectoratul de Poliție Ciocana.

Ultimul incident a avut loc în sectorul Ciocana. Doi bărbați de 26 și 45 de ani, manifestînd un comportament suspect, au fost opriți pentru verificări de către carabinieri.

Astfel, a fost găsit un pachet din hîrtie cu o plantă uscată de culoare verde și un pachet de tip zip-lock conținînd pastile albe fără prescripție medicală.


Toate persoanele au fost duse la poliție, iar substanțele au fost confiscate.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?