COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6720
Coronavirus stiri: 7490

Filip recunoaște că a vrut să-și dea demisia după rezultatele alegerilor

23 iul. 07:48   Politică
1639 1

În cadrul unei emiusiuni de la postul de televiziune N4, Pavel Filip a declarat că a vrut să demisioneze în urma rezultatelor la alegerile parlamentare anticipate care le-a înregistrat formațiunea politică pe care o conduce.

„În a doua zi după alegeri am convocat biroul executiv lărgit și am intrat la această ședintă absolut determinat să le spun că acesta este rezultatul, în calitate de președinte îmi asum acest rezultat și consider că trebuie să convocăm congresul extraordinar și eu la acest congres voi anunța demisia” a spus Filip, transmite Noi.md cu referire la Agora.

Dar în același timp spune că toți colegii nu au fost de acord cu această hotărîre.

„Și s-au pornit multe discuții după acestă propunerea a mea și în linii mari practic toți care au participat la ședință au spus că nu e bine așa pentru că se vor simți a doua oară abondonată în acest partid.

Luna august vom avea o pauză și in acest răstimp noi facem o evaluare, și o să elaborăm niște scenarii pe care să meargă Partidul Democrat și în luna septembrie ne vom întruni la nivelul consiliului politic național pentru a lua o decizie”, a mai adăugat Pavel Filip.


Amintim că la scrutinul din 11 iulie 2021 Partidul Democrat a acumulat 1,81% din sufragii.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽