Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Filip explică de ce PDM își schimbă retorica

18 sep. 2018,, 14:20   Politică
3670 7

Divizarea electoratului din Moldova în baza vectorului geopolitic a fost o crimă a politicienilor comisă împotriva cetățenilor, a declarat astăzi premierul Pavel Filip, fiind întrebat de jurnaliști despre proiectul „pro-Moldova”, notează Noi.md.

Potrivit lui, a venit timpul ca cetățenii să nu mai fie amăgiți cu un vector geopolitic sau altul de către politicieni.

„Sîntem dezamăgiți că multe formațiuni politice au mers pe speculații destul de ieftine, punînd alegătorul în fața unei alegeri: alb sau negru, Uniunea Europeană sau Rusia. Astfel, celui care votează îi este simplu să facă o alegere. Din punctul meu de vedere, aceasta a fost o crimă a politicienilor, pentru că i-au indus pe cetățeni în eroare. Este important să le vorbești oamenilor despre soluții la problemele lor și să te concentrezi pe direcția dezvoltării economice a țării”, a explicat Pavel Filip.

Șeful executivului a mai precizat că programul de guvernare va fi bazat în continuare pe implementarea Acordului de asociere cu UE și pe ridicarea standardelor de trai.

„Iată ce înseamnă pro-Moldova. PD rămîne a fi o forță importantă, așa cum a fost pînă acum, pro-Moldova”, a adăugat Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?