X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Dodon: Vinovat în blocajul politic se face Blocul ACUM

24 mai. 2019,, 07:42   Politică
7224 4

Vinovat de blocajul politic s-ar face Blocul ACUM, care vrea să conducă totul de unul singur. Cel puțin asta spune președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

„Eu nu vreau să arunc cu pietre într-un partid sau altul. Dar eu cred că blocajul în crearea majorității parlamentare în primul rînd este vina celor din Blocul ACUM, transmite Unimedia.info.

Care au înaintat condiții că dați-ne nouă tot, dar voi stați într-o parte. Dar noi o să vedem. Evident că socialiștii cu o astfel de abordare nu au fost de acord și nu de aceea, eu cred că oamenii au obosit.

Se joacă de-a țurca în Parlament. Primesc salarii de mii de lei, și aici mă refer la toți. Socialiștii știu că în fiecare săptămînă, 2-3 zile ies în teritoriu”.

Igor Dodon spune că deputații trebuie să se apuce de lucru să creeze o majoritate parlamentară, în caz contrar se organizează alegeri anticipate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?