X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dodon și Batrîncea s-au plimbat pe străzile capitalei într-o mașină decapotabilă: scopul cursei

20 sep. 2023,, 15:15   Politică
7158 0

Igor Dodon și Vlad Batrîncea s-au plimbat astăzi, 20 septembrie, într-o mașină decapotabilă pe străzile capitalei.

Cei doi socialiști au participat la lansarea cursei auto „Victoria în inimile noastre” care a avut loc la Memorialul gloriei militare „Eternitatea” din Chișinău, transmite realitatea.

„sînt sigur că memoria despre Marele Război pentru Apărarea Patriei și a Victoriei va trăi mereu în inimile cetățenilor moldoveni. Ținem minte! Ne mîndrim!”- a remarcat Igor Dodon în cadrul ceremoniei de depunere a florilor la ”Focul Veșnic”. Scopul acestei acțiunii este de a populariza fapta eroică a soldaților-eliberatori sovietici, de a combate falsificarea istoriei și de a proteja adevărul istoric. Automobiliștii se vor deplasa pe teritoriul Republicii Moldova, inclusiv Transnistria, precum și vor ajunge în România și Bulgaria. Toți doritorii au posibilitatea să participe la această acțiune”, scrie Dodon pe Facebook.


„Această frumoasă inițiativă a apărut cu 10 ani în urmă, în Hantî-Mansiisk, ulterior fiind preluată în toată Rusia, precum și în multe țări CSI: Kazahstan, Kîrgîzstan, Uzbekistan, Belarus etc.”, mai adaugă Dodon.

60
3
3
1
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?