COVID-19 în MOLDOVA

Dodon: Procuratura ar putea cere în curînd ridicarea imunității unor deputați

Dodon: Procuratura ar putea cere în curînd ridicarea imunității unor deputați

Evoluția anchetei în dosarul fraudei bancare a fost examinată la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate, convocată de președintele Igor Dodon, notează Noi.md.

Demnitarul a anunțat că Procuratura ar putea solicita în timpul apropiat ridicarea imunității parlamentare a unor deputați, numele cărora figurează în cel de-al doilea raport Kroll.

„Procuratura Generală în caz dacă va deține suficiente informații pentru ridicarea imunități unor persoane, ar putea veni în timpul apropiat cu astfel de inițiative. Sînt mai multe cauze penale pe rol la această etapă”, a declarat Dodon în urma ședinței CSS.


Șeful statului a mai anunțat că Procuratura Generală întreprinde acțiuni de blocare și de punere a sechestrului pe activele unor persoane care figurează în raportul Kroll.

În ceea ce privește apariția în presă a unor părți secrete din raportul Kroll 2, Dodon a menționat că această scurgere de informații este investigată. Banca Națională este în contact cu Procuratura și reprezentanții Kroll, a adăugat președintele.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load