Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Dodon: „La SIS a fost creat un grup care se ocupă cu persecutări politice”

23 sep. 2021,, 11:13   Politică
2588 9

Fostul șef de stat, actualul lider al PSRM, deputatul Igor Dodon, a confirmat că informații, precum că primarul capitalei, Ion Ceban, ar fi urmărit la comanda actualei guvernări au ajuns și la el. Mai mult, susține că nu doar edilul ar fi persecutat politic. Cîteva declarații în acest sens au fost făcute aseară la o emisiune de la Publika TV.

„Cred că presiunea asupra lui va creşte. El este o nouă ţintă pentru partidele de dreaptă. Ştiu că în cadrul SIS acum cîteva săptămîni a fost creat un grup care se ocupă cu persecutări politice la comanda opoziţiei, colectează informaţii, inclusiv despre Ion Ceban. – Credeţi că şi în privinţa dumneavoastră sînt colectate astfel de informaţii? – Sigur”, a declarat Igor Dodon.

Serviciul de Informaţii şi Securitate (SIS) nu a comentat, deocamdată, nici declaraţiile lui Igor Dodon, nici pe cele ale lui Ion Ceban. PAS a precizat că refuză să ofere o reacţie la aceste acuzaţii, iar Guvernul le-a calificat drept absurde, transmite Noi.md cu referire la Realitatea.md.

Totodată, Alexandr Stoianoglo a menţionat că Procuratura Generală nu are în gestiune niciun dosar în care să fie vizat Ceban şi că instituţia nu a recepţionat nicio plîngere din partea edilului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?