X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dodon își îndeamnă concurenții să nu „arunce cu bani în stînga și-n dreapta”

11 sep. 2020,, 12:42   Politică
1977 8

Campania electorală a actualului șef al statului va fi una modestă. Asta a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”, care își îndeamnă și concurenții să „nu arunce bani la dreapta și la stînga”, mai ales acum, țara fiind afectată de pandemie.

„Noi vrem să facem ca această campanie electorală să fie una foarte modestă. Eu am organizat din 2009 mai mult de 14 campanii electorale. Noi considerăm că este amoral și cinic să arunce bani la dreapta și la stînga în plină pandemie de coronavirus. Am văzut ca ați împînzit toată țara cu panouri publicitare. Cît costă un panou din ăsta? Cumpărați măști, ajutați oamenii... dar voi puneți panouri publicitare. Credeți că o să vă ajute?”, a declarat Dodon.

Șeful statului spune că el nu va împînzi țara cu panouri publicitare. Unica modalitate prin care va face campanie electorală va fi editarea unui ziar sau două, dar va pune accent și pe întîlnirea cu alegătorii

„Undele canale TV au pus un preț de 1000 de euro minutul sau cîteva secunde. Nu vom plasa publicitate electorală la TV. Eu sînt un candidat independent, nu sînt candidatul vreunui partid politic, PSRM mă va susține, poate vor fi și alte partide”, a adăugat Igor Dodon.

Președintele țării a mai declarat că nu-și dorește ca alegerile să fie amînate pe anul viitor, pentru că „sînt alegeri în mai mutle state - în România, în SUA - și peste tot situția nu este simplă”.


„De unde să știm că dacă le amînăm pe anul viitor, situația va fi mai bună? Această decizie o ia parlamentul cu 51 de voturi dacă se instituie starea de urgență”, a comentat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?