AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 912
Criza energetică stiri: 740
Preşedintele stiri: 3209

Despre ce au discutat Dodon și Spînu: dezvăluire

1 dec. 2021,, 08:58   Politică
2317 3

Fostul președinte de țară, socialistul Igor Dodon, a dezvăluit despre ce a discutat cu vicepremierul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, pe scările din plenul Parlamentului, acolo unde au fost surprinși în fotografii de către jurnaliști. În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Primul în Moldova, care i-ar fi afiliat, Igor Dodon a declarat că i-a propus „o mînă de ajutor în negocierile cu Rusia” privind obținerea unui contract mai avantajos pentru procurarea gazelor naturale, transmite noi.md cu referire la realitatea.

„I-am propus să discutăm, pentru că noi avem experiență. Le-am spus că nu facem publice aceste discuții, dar măcar să auziți ce vă spunem noi”, a declarat Dodon.

Liderul socialiștilor spune că din cauza încăpăținării și lipsei de profesionalism, Guvernul a ratat 100 de milioane de dolari SUA.

„Am pierdut 100 de milioane de dolari doar pentru că guvernarea nu a vrut să se ocupe de această problemă. Au dormit, s-au plimbat prin străinătate și cînd au văzut că timpul expiră, au început să îl sune pe Kozak”, spune Igor Dodon.


O serie de imagini, în care au fost surprinși Igor Dodon și Andrei Spînu, au fost făcute la ședința Parlamentului din 14 octombrie 2021.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав