X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Demisii la început de an: Maia Sandu rămîne fără purtătoare de cuvînt

11 ian. 2023,, 07:18   Politică
4851 3

După ce Președinția a anunțat că purtătoarea de cuvînt Sorina Ștefîrță demisionează, oficiala a transmis un mesaj. Aceasta a mulțumit șefei statului pentru încredere, iar jurnaliștilor – pentru colaborare.

„Mîine se fac doi ani de cînd am venit la Președinție. Este exact „contractul social” pe care l-am semnat cu mine însămi atunci cînd am acceptat această provocare. Îl închei cu emoții, dar, sper, fără datorii. Mulțumesc Președintei Maia Sandu pentru încredere – cred în continuare că este cel mai bun lucru care putea să ni se întîmple, ca oameni și țară, în această perioadă grea. Mulțumesc colegilor consilieri pentru deschidere și mulțumesc fiecărui funcționar din cadrul instituției pentru ajutorul oferit la momentul potrivit. Am făcut echipă și o să-mi fie dor. Mulțumesc și colegilor din presă pentru colaborare, profesionalism și răbdare, iar unora… chiar pentru hărțuire. Toate ne învață cîte ceva. Acum, este anotimpul pauzelor necesare. Viața este o colecție de povești. Și de noi proiecte, aici sau în altă parte”, scrie Sorina Ștefîrță.

Marți, administrația prezidențială a anunțat demisia Sorinei Ștefîrță, precizînd că funcționara a depus cererea. Ultima ei zi de muncă va fi 20 ianuarie.

6
3
1
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?