X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cum comentează Gavrilița declarația Maiei Sandu precum că „ne așteaptă o iarnă dificilă”

22 noi. 2022,, 07:14   Politică
3280 2

Premierul Natalia Gavrilița susține că într-adevăr ne așteaptă „vremuri grele”. Cel puțin așa a comentat prim-ministra declarația președintei țării, Maia Sandu, care a declarat că „Ne pregătim pentru o iarnă deosebit de dificilă”, în cadrul celei de-a treia reuniune a Platformei de Sprijin pentru Moldova de la Paris.

„Sunt vremuri grele pentru toată lumea. Foarte multe familii din Moldova stau la temperaturi mult mai joase decât s-au obișnuit. Vreau să le spun cetățenilor că și eu îi înțeleg foarte bine prin ce trec”, a declarat Gavrilița, în cadrul unei emisiuni din această seară de la ProTV.

Totodată, premierul a recunoscut că și ea face economii, iar la ea în casă este destul de frig, însă nu a putut spune câte grade sunt în locuință, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Astăzi dimineață copilul meu a venit la micul dejun cu gluga-n cap. Încălzim doar în anumite ore și încercăm să eficientizăm și utilizarea energiei electrice, mai ales în orele de vârf mai ales că putem trece peste această iarnă doar prin solidaritate. Nu m-am uitat, nu pot să vă spun, dar este destul de frig (s-a referit la temperatura din locuința sa)”, a mai spus Gavrilița.

2
0
0
0
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?