Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Cum comentează fostul ministru Pavel Voicu zvonurile despre candidatura sa la alegerile din Bălți

7 aug. 2023,, 12:04   Politică
2712 0

Fostul ministru al Afacerilor Interne Pavel Voicu a comentat recentele declarații a lui Igor Dodon precum că PSRM examinează o posibilă candidatură la funcția de primar la Bălți.

„Noi avem un amplu proces de discuţii şi consultări pe interior, inclusiv în contextul funcţiei de primar general al municipiului Bălţi. Dar nu ar fi corect să anticipăm deciziile care se adoptă pe linie de partid şi să venim cu unele declaraţii la temă. Dacă colegii vor decide că eu sînt candidatul potrivit pentru Primăria Bălţi, aceasta va însemna pentru mine o mare onoare, dar şi o mare responsabilitate. Însă, repet: nu e corect să venim cu careva declaraţii certe la această etapă”, a declarat Voicu, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

Întrebat dacă Maxim Moroșanu ar pute fi candidatul PSRM la alegerile din Bălți, Voicu a declarat că nu s-a decis nimic, iar cînd formațiunea va decide cine va candida pentru primăria din Bălți, anunțul va fi făcut public.

„PSRM încă nu are un candidat la Primăria capitalei de nord. Că va fi Pavel Voicu, că va fi Maxim Moroşan, că va fi altcineva – la timpul potrivit, partidul va decide, iar decizia va fi comunicată public”, a spus Pavel Voicu.

Fostul ministru al Afacerilor Interne a mențioat că organizația teritorială Bălți a trecut printr-un amplu proces de reorganizare, avînd în vedere faptul că s-au alăturat mai mulți tineri.


1
0
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?