Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Circumscripția în care va candida Zinaida Greceanîi

3 noi. 2018,, 15:15   Politică
3733 8

Președinta Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, candidează la funcția de deputat pentru circumscripția uninominală numărul 1 din Briceni.

Candidatura a fost înaintată de Partidul Socialiştilor astăzi, 3 noiembrie, în cadrul unui miting de „împotriva politicii distrugătoare a așa-numite guvernări „pro-europene””.

În discursul său, Zinaida Greceanîi a menţionat că este convinsă că echipa PSRM va cîştiga la alegeri, pentru a schimba situația din țară spre bine.

„Avem o dorință aprigă și posibilitate de a învinge, pentru a aduce la guvernare o echipă de profesioniști, căreia îi pasă de ceea ce se întîmplă în țară. Fiind chiar și în opoziție, socialiștii mereu au fost alături de oameni, ei mereu vor ajuta. sînt mîndră de echipa noastră, în care sînt niște luptători. Trebuie să ne unim și totul ne va reuși.”

La miting a participat şi președintele Igor Dodon, în calitate de lider neformal al formaţiunii. Şeful statului a menţionat că, acum patru ani, PSRM a trecut în opoziție pentru că nu a avut ce discuta cu cei care conduc astăzi țara şi că oamenii îi pot aprecia la alegerile din februarie. Într-o postare pe Facebook, Igor Dodon a apreciat-o pe Zinaida Greceanîi ca fiind „un profesionist și un patriot desăvîrşit al Republicii Moldova”.


Zinaida Greceanîi a ocupat funcția de prim-ministră a Republicii Moldova, prim-viceprim-ministru, ministră a finanțelor, deputată, iar din anul 2016 conduce Partidul Socialiștilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?