X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cînd îl va denunța Șor pe însuși Plahotniuc?

9 iul. 2019,, 11:10   Politică
7288 2

Ilan Șor și întreaga sa grupare criminală organizată reprezintă un exemplu de ticăloșie politică și umană. Exprimîndu-ne cu cuvintele lui Șor, "țara încă nu a văzut asemenea canalii și nemernici!"

Despre acest lucru a scris pe pagina sa de pe o rețea socială deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, îndemnînd cetățenii să evalueze ei înșiși ceea ce face Șor, transmite Noi.md.

"Judecați singuri:

1) A privat țara de banca-cheie - BEM, privatizînd-o cu banii aceleiași BEM!
2) A lipsit țara de singurul aeroport, pompînd în jur de 80 de milioane de euro în 4 ani!
3) A scos din țară 3 miliarde dolari prin intermediul a 77 de companii... și apogeul cinismului – a forțat cetățenii să plătească pentru aceasta timp de 25 de ani! A aruncat, astfel, țara în cea mai profundă criză economică și în sărăcie!
4) A lichidat și a falimentat 3 bănci ale țării - BEM, Unibank, Banca Socială, drept rezultat sute și mii de oameni au rămas fără un loc de muncă...
5) Magazinele sale duty free au fost scutite de plata TVA, privînd bugetul, adică pensionarii și invalizii, de milioane de dolari!
6) La 8 aprilie 2015, PDM i-a permis lui Șor să deschidă magazine duty-free în Transnistria, unde a înflorit contrabanda!
7) A organizat filmarea ilegală a scenelor intime cu Vlad Filat, oferindu-i casa sa din Chișinău.
8) Și-a denunțat toți partenerii de afaceri - Filat, Platon, Lucinschi... acoperindu-l, în același timp, pe Plahotniuc!
9) A organizat la Orhei un protest împotriva deținutului "pentru nelegiuire" Gh. Petic, acuzîndu-l, la comanda Partidului Democrat, de violarea unei minore! Apoi s-a dovedit că "minora" are peste 30 de ani și că după denunțare, ea a obținut un apartament la Chișinău.
10) A încercat s-o discrediteze pe M. Sandu, a scris în iunie 2019 un denunț la PG împotriva președintelui I. Dodon, pentru a ceda toată puterea democraților!
11) În iunie, cu viteza luminii el și-a vîndut toate bunurile și activele din Moldova... și și-a dus prada în Israel, trădîndu-i pe toți cei care l-au votat! Iar Orhei este în prezent în datorii.

P.S. Interesant: dar cînd Șor va scrie un denunț împotriva lui Plahotniuc?", se întreabă Bogdan Țîrdea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?