X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Chicu, mesaj pentru "gașca coruptă din justiție": Orice prejudiciu va fi din contul vostru!

22 feb. 2020,, 11:15   Politică
4397 16

"Cît sînt premier, un bănuț nu transfer pe cauzele CtEDO, pîna nu-i scoatem din voi", a declarat premierul Ion Chicu într-un mesaj adresat Consiliului Superior al Magistraturii, în contextul condamnării R.Moldova în dosarul Gemenii, finalizat cu obligarea statului de a achita prejudicii de 70 de milioane de lei.

Mesajul prim-ministrului a fost unul incisiv la adresa magistraților și a "capilor sistemului", după cum s-a exprimat Chicu. Mai mult decît atît, șeful executivului a emis și un avertisment dur pentru judecători, spunînd că pentru pentru ilegalitățile lor nu vor plăti în niciun caz copiii sau bătrînii acestei țări.

"Mai marii pe mantiile negre, adică CSM-ul, afirmă că sistemul lor este învinuit de noi de corupție, pe nedrept...

Ce frumos scris despre Putere, drepturi și cît de independența trebuie să fie puterea judecătorească. Nu văd, insă, capii sistemului să scrie ce au de gînd să facă cu mizeriile, pentru crimă cărora țara trebuie să plătească acum peste 70 mln.lei.

Multe despre drepturi și nimic despre responsabilitățile judecătorilor. Așa, o putere în stat fără nici o responsabilitate. Doar drepturi și garanții.


Repet pentru judecătorii din CSM și toată gașcă coruptă din justiție - orice ban plătit de Moldova pentru deciziile voastre ilegale - va fi din contul vostru. Nu așteptați, independenților, că pentru ilegalitățile voastre vor plăti copiii sau bătrînii. Cît sînt premier, un bănuț nu transfer pe cauzele CtEDO, pîna nu-i scoatem din voi", a scris Chicu pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?