X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Chicu, despre protestul de ieri din PMAN: „Se pregătesc de alegeri parlamentare anticipate”

7 dec. 2020,, 09:53   Politică
4475 2

Fiecare dintre politicieni își doresc alegeri parlamentare anticipate, în pofida declarațiilor pe care le fac, susține Ion Chicu, după întrevederea cu „conducerea de vîrf a țării”.

Mai mult, Ion Chicu a precizat că Republica Moldova a intrat de facto într-o altă campanie electorală, începînd cu data de 15 noiembrie, făcînd referire la protestele care au avut loc ieri în cadrul PMAN.

„Cred că fiecare cetățean își dă seama că imediat după 15 noiembrie, cînd a fost turul II al alegerilor prezidențiale, Republica Moldova datorită politicienilor săi a intrat de facto în următoarea campanie electorală, acea de alegeri parlamentare anticipate. Toți politicienii, necătînd la ce declară ei, toți politicienii se pregătesc de alegeri parlamentare anticipate. Ele, bineînțeles că vor avea loc anul viitor. Rămîne la discreția președintei alese, președintelui încă în exercițiu, altor președinți de partide,deputaților să se întrunească, să discute și să decidă cînd fac aceste alegeri. Guvernul are datoria morală să promoveze acum legile bugetar-fiscale”, a declarat Ion Chicu.

De precizat că, la manifestația de ieri au participat în jur de 5 mii de persoane, chiar dacă organizatorii protestului anunțau că în PMAN sînt prezenți 50 de mii de oameni.

Oamenii au votat și o rezoluție prin care cer demisia urgentă a guvernului Chicu, declanşarea alegerilor parlamentare anticipate și anularea pachetului de legi, votat săptămîna trecută în Parlament.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?