Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 290

Ceban a reacționat după reținerea lui Dodon

24 mai. 15:05   Politică
3192

Strategie de PR, pentru a ascunde eșecurile. Așa comentează primarul general Ion Ceban perchezițiile realizate de către autorități, în dosarul în care este suspectat fostul președinte Igor Dodon.

Ceban afirmă că aceasta este o nouă „sărbătoare” artificială creată pentru cei de la Guvernare, pentru a distrage opina publică de la problemele adevărate cu care se confruntă astăzi cetățenii Republicii Moldova.

"Sînt aproape 2 ani de la alegerile prezidențiale și aproape 1 an de la cele parlamentare. Acum se pot din nou relaxa pe o perioadă de timp și să nu producă nimic, deoarece au mai aruncat o fumigenă în spațiul public pentru a se delecta cum oamenii reacționează la o acțiune sau alta de PR pentru propriul orgoliu.

Deoarece nu au realizat nimic din cele promise anterior cu privire la întoarcerea miliardului, lupta cu corupția, reforma justiției și promisiunea unui trai mai bun pentru oamenii care au așteptat schimbări prin realizarea proiectelor și descentralizarea Administrațiilor Publice Locale, ei acționează ca pe scena mare și regizează fiecare etapă pentru a-si spăla propria imagine. Au toată puterea în stat, așa cum nimeni nu a mai avut și nu pot produce nimic pentru oameni, decît show-uri și sărăcie", a mentionat Ceban.

Potrivit lui, urmează și sacrificări în „clanurile” interne ale Guvernării, acum se caută „țapii ispășitori” pentru a spăla „rochița”, iar informațiile deja încep să apară public”, a declarat Ceban.


Edilul spune că toate aceste fumigine sînt menite să acopere toate gafele și incompetența lor, să-și salveze propria „piele” pentru a sta cît mai mult la cîrma statului.

13

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав