Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Borșevici, despre situația din Ucraina

22 feb. 2022,, 13:30   Politică
4682 4

Agitația din jurul Ucrainei nu dispare. Ieri, președintele Moldovei, Maia Sandu, a declarat că nu este de acord cu decizia lui Putin și a condamnat recunoașterea de către Rusia a Republicilor Populare Donețk și Luhansk. A comentat această situație profesorul și diplomatul Victor Borșevici, relatează Noi.md.

Problemele Ucrainei nu sunt treaba noastră. Lăsați "Occidentul să-i ajute". Dacă conducerea noastră dorește să se implice în aceste treburi întunecate, atunci prezic că tarifele pentru combustibil, gaz, alimente etc. vor continua să crească în viitor. Dar cum va afecta acest lucru situația tensionată din Transnistria?! S-a gîndit cineva la asta? Spuneți-mi, dragă doamnă președinte, avem nevoie de acest lucru?

Ar fi mai bine să aveți grijă de îndatoririle dvs. directe și să fiți mai îngrijorată de interesele țării noastre și ale propriului tău popor. Acum este momentul în care trebuie să învățați cum să negociați și uneori să nu vă implicați în treburile altora. Avem propriile noastre probleme. Oare soarta Ucrainei nu ne-a învățat nimic?".

10
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?