Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Bogdan Țîrdea: ”Nu am pătruns în biroul lui Dragalin. Ușa era deschisă”

24 iul. 2023,, 15:04   Politică
3119 1

Socialistul Bogdan Țîrdea este deputatul care ar fi dat buzna în cabinetul șefei de la Anticorupție (PA), după cum a spus însăși Veronica Dragalin.

Deputatul BCS a scris în Telegram, versiunea sa a celor întîmplate. Țîrdea susține că nu a amenințat-o pe Veronica Dragalin și a negat toate acuzațiile aduse de șefa PA. Mai mult, deputatul cere publicarea imaginilor video de la camerele de supraveghere.

„Declar cu toată responsabilitatea: Nu am pătruns în biroul lui Dragalin. Ușa era deschisă, iar eu eram în coridor. Nu am amenințat-o și nici nu am vorbit cu Dragalin… Dacă PA și Veronica Dragalin susțin undeva că eu, Bogdan Țîrdea, i-am amenințat, îmi rezerv dreptul de a-i chema în judecată ”, a precizat parlamentarul.

Socialistul Țîrdea susține că a vrut să anunțe public despre acest caz, însă avocatul i-ar fi sugerat să nu o facă, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Șefa Procuraturii Anticorupție (PA) a dezvăluit, într-un interviu pentru Dorin Galben că a fost amenințată de un deputat și un avocat în primele luni a activității sale în Republica Moldova. Ea a fost nevoită să sune chiar la 112 pentru că s-a simțit amenințată.

19
9
1
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?